Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om tom jakobsen A/S

Tom Jakobsen A/S er en moderne entreprenørvirksomhed som udfører både bolig- og erhvervsbyggeri i hoved- og/eller totalentreprise for professionelle kunder i hele landet. 

Tom Jakobsen A/S er en moderne entreprenørvirksomhed som udfører både bolig- og erhvervsbyggeri i hoved- og/eller totalentreprise for professionelle kunder i hele landet.

Vi beskæftiger i dag ca. 6 funktionærer.​

Virksomheden er 100% danskejet af indehaver Tom Jakobsen via. Tom Jakobsen Holding ApS og ledes i dag af adm. direktør Peter Pedersen. Tom Jakobsen stiftede i 2008 selskabet som gennem årene har udviklet sig til Jammerbugt kommunes største entreprenør og projektudvikler, Tom Jakobsen A/S.

Selve grundlaget for denne positive udvikling er naturligvis byggerier af meget høj kvalitet, uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket samtidigt har sikret os stor anerkendelse i branchen og en stor kundekreds samt et omfattende netværk af håndplukkede underentreprenører og leverandører.​

Også dyder som ordholdenhed, ordentlighed, fremdrift og sans for æstetik, hvilket vores domicil i Aabybro også i udstrakt grad afspejler, kan tilskrives en stor del vores succes.​

​Vi er beliggende og hjemhørende i Aabybro, Nordjylland i Jammerbugt kommune hvor vi råder over ca. 2.500m2 lager, værksted og administration, som er blevet løbende opført og gennemrenoveret, og som i dag fremtræder som absolut optimale forhold for alle ansatte og gæster.​

​Tom Jakobsen A/S er koncernforbundet med en række selskaber, med de væsentligste værende specialinventarvirksomheden Chr. Juul Andersen A/S og Ejendomsudvikling Nord A/S, som er moderselskab til størsteparten af vores udviklingsprojekter.

Fælles er dog at de alle drives med stor synergier og tværgående videns-udvekslinger, hvilket ultimativt altid kommer vores kunder og samarbejdspartnere til gavn.

Tom Jakobsen A/S er i dag, blandt mange i erhvervslivet, den foretrukne samarbejdspartner når det gælder byggeri og projektudvikling.

Vi besidder kompetencer i alle grene af entreprenørbranchen, både indenfor vores egenproduktion og større omfattende styringsopgaver. Således har vi gennem årene opført mange boliger, domiciler, restauranter, butikker, dagligvareforretninger, institutioner, lagerbygninger m.v. samt desuden forestået et utal af succesfulde renoveringsopgaver.​​

TJ har igennem tiden stået bag adskillelige markante byggerier i hele landet. I dag løses de fleste byggeopgaver i totalentreprise ligesom en stadig større del af vores ordrebeholdning i dag løses som medejer og bygherre.

Vi besidder så betydelige kompetencer indenfor projektudvikling og økonomistyring, både indenfor bolig- og erhvervsbyggeri men også indenfor den almene boligsektor, at vi ofte får den styrende rolle i et byggeri.

Desuden har vi i dag de økonomiske kræfter til at engagere os i de rette projekter. Vi påtager os gerne rollen som delegeret bygherre ved alment boligbyggeri for dermed at styre projektet sikkert og korrekt i mål. Qua en bred vifte af datterselskaber og nøje udvalgte partnerskaber besidder vi derfor i dag betydelige ejerandele af såvel ejendomme som grunde til udvikling.​

Gennem Chr. Juul Andersen A/S, råder vi over en stor og moderne maskinpark som tilsammen med vores dygtige medarbejderstab kan løse alle tænkelige opgaver, både indenfor byggeri men også indenfor fremstilling og montage af alle former for specialinventar og specialopgaver.​

​Til daglig arbejder vi i hele koncernen med en meget flad struktur som gør at beslutninger kan tages hurtigt og effektivt. Langt størstedelen af vores medarbejdere har en meget høj anciennitet og flere af vores ledende medarbejdere er endda udlært i virksomheden. Dette gør os meget fleksible og utrolig konkurrencedygtige både på effektivitet og serviceniveau.

TJ er en ansvarlig virksomhed hvor alle arbejder under dansk overenskomst. 

TJ er en velkonsolideret virksomhed som er drevet som en sund og veldreven forretning, under samme CVR-nummer, siden opstart. Dette fungerer dermed som en ekstra sikkerhed for kunden da man kan være sikker på at vi ”også er her i morgen”.

Vi vil til stadighed stræbe efter at fortsætte den positive vækst gennem vores kunderelationer.

Tom Jakobsen A/S​

Vi støtter

Kontakt​oplysninger

​Tom Jakobsen A/S​

Torngårdsvej 104, 9440 Aabybro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 24 29 57

Kontoråbningstider:

​Mandag - torsdag: 07.00 – 15.00

​Fredag: 07.00 – 13.00

EAN: 5790001688875

Om ​firmaet

Virksomheden er 100% danskejet af indehaver Tom Jakobsen via. Tom Jakobsen Holding ApS og ledes af CEO Peter Pedersen. 

Tom Jakobsen stiftede i 2008 selskabet som gennem årene har udviklet sig til en af Jammerbugt kommunes  førende entreprenører, Tom Jakobsen A/S.