Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rejsegilde for Daginstitutionen Horshøj i Vodskov

​For nyligt kunne vi fejre en vigtig milepæl for Dagsinstitutionen Horshøj i Vodskov, da AaK Bygninger, der er bygherre på projektet, afholdte rejsegilde. En milepæl, som vi i Tom Jakobsen A/S mener er vigtigt at fejre.

Det er Arkitektfirmaet Hovaldt, som står bag tegningerne af børnehaven, som omfatter en bygning på 778 kvadratmeter med plads til 80 børn. Bygningen er opført med et særligt fokus på energieffektivitet, som både sikrer et miljøvenligt og omkostningseffektivt driftsmiljø. Udover selve bygningen inkluderer projektet også udendørs legearealer med grønne områder og legefaciliteter, der er designet til at stimulere børns leg og udvikling.

Byggeriet er forløbet planmæssigt, og vi ser frem mod den endelige færdiggørelse, som forventes at være i oktober. Indtil videre har vi været yderst tilfredse med processen og det gode samarbejde på tværs af alle involverede parter på byggepladsen.

Bygherre: AaK Bygninger

Arkitekt: Arkitektfirmaet Hovaldt

Ingeniør: Frandsen & Søndergaard

Bygherre rådgiver: Niras

Totalentreprenør: Tom Jakobsen A/S



Vi støtter

Kontakt​oplysninger

​Tom Jakobsen A/S​

Torngårdsvej 104, 9440 Aabybro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 24 29 57

Kontoråbningstider:

​Mandag - torsdag: 07.00 – 15.00

​Fredag: 07.00 – 13.00

EAN: 5797203060324

Om ​firmaet

Virksomheden er 100% danskejet af indehaver Tom Jakobsen via. Tom Jakobsen Holding ApS og ledes af CEO Peter Pedersen. 

Tom Jakobsen stiftede i 2008 selskabet som gennem årene har udviklet sig til en af Jammerbugt kommunes  førende entreprenører, Tom Jakobsen A/S.